Ναυτιλιακές Υπηρεσίες

Η εταιρεία Pravlis Shipping με δυναμική παρουσία στη Λήμνο και κύριο στόχο την εξασφάλιση υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, έχει διανύσει μία πορεία άνω των 30 χρόνων στον τομέα της ναυτιλίας με πρακτορεύσεις επιβατηγών και εμπορικών πλοίων, σκαφών αναψυχής και κρουαζιερόπλοιων. Έχουμε διατελέσει κεντρικοί λιμενικοί πράκτορες στις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες της Ελλάδας και εξυπηρετήσει εκατοντάδες διερχόμενα πλοία.

Η φυσική μας παρουσία στη Λήμνο και η συνεργασία μας με τις τοπικές λιμενικές αρχές μας δίνουν τη δυνατότητα να συντονίσουμε και να υποστηρίξουμε πάσης φύσεως ναυτικές επιχειρήσεις. Το έμπειρο προσωπικό μας έχει άριστη τεχνογνωσία και διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων των πλοίων σε 24ωρη βάση, 365 ημέρες τον χρόνο.

Η Pravlis Shipping διαθέτει το μοναδικό επαγγελματικό σκάφος λιμένα (launch/ service boat) στο νησί της Λήμνου. Το ιδιόκτητο και σύγχρονο σκάφος μας έχει δυνατότητα μεταφοράς έως 9 ατόμων και χωρητικότητα έως 2 τόνων.  Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε ανταλλακτικά και προμήθειες, να επιβιβάσουμε και να αποβιβάσουμε πλήρωμα, επιθεωρητές και τεχνικούς αλλά και όποια άλλη θαλάσσια μεταφορά απαιτηθεί με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν στη θαλάσσια μεταφορά. Παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα “Meet and Greet” σε πληρώματα, επιθεωρητές και τεχνικούς που φτάνουν στο αεροδρόμιο της Λήμνου καθώς και μεταφορά προς και από το λιμάνι της Μύρινας με ιδιόκτητο mini bus.

Η υποστήριξη που προσφέρει ο ιδιόκτητος εξοπλισμός μας αλλά και η άριστη τεχνογνωσία μας στις ναυτικές εργασίες εγγυώνται την άμεση αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας.

H Pravlis Shipping έχει μπει δυναμικά και στην αγορά του yachting στην Ελλάδα και παρέχει υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση στα ιδιωτικά σκάφη που επισκέπτονται τη Λήμνο συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας συνδιάζει την άριστη γνώση των τεχνικών διαδικασιών και του τόπου, εξοπλίζει και τροφοδοτεί τα σκάφη αποκλειστικά από τους καλύτερους προμηθευτές, δημιουργεί εκδρομές και δραστηριότητες προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντα του κάθε επισκέπτη και παρέχει μία πραγματικά ξέγνοιαστη και πολυτελή εμπειρία.

H Pravlis Shipping εκπροσωπεί επίσης τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας στην Ελλάδα που προσεγγίζουν το νησί της Λήμνου από το 1990. Σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, αναλαμβάνουμε όλα τα διαδικαστικά και οργανώνουμε εκδρομές και δραστηριότητες που μένουν αξέχαστες στον επισκέπτη.  

Με τον επαγγελματισμό μας, την εμπειρία μας και το σεβασμό στις ανάγκες του κάθε πελάτη, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών μας.