Κατηγορία: Πραβλής
Εκτύπωση
Pravlis Travel
Κατηγορία: Πραβλής
5434Views

Η εταιρεία Pravlis Shipping διαθέτει το μοναδικό επαγγελματικό σκάφος λιμένα (launch/ service boat) στο νησί της Λήμνου, δίνοντας μας την ευελιξία να εξυπηρετούμε τους πελάτες και συνεργάτες μας με αμεσότητα 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. 

Το ιδιόκτητο και σύγχρονο σκάφος μας έχει δυνατότητα μεταφοράς έως 9 ατόμων και χωρητικότητα έως 2 τόνων.  Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε ανταλλακτικά και προμήθειες, να επιβιβάσουμε και να αποβιβάσουμε πλήρωμα, επιθεωρητές και τεχνικούς αλλά και όποια άλλη θαλάσσια μεταφορά απαιτηθεί με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν στη θαλάσσια μεταφορά. Παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα “Meet and Greet” σε πληρώματα, επιθεωρητές και τεχνικούς που φτάνουν στο αεροδρόμιο της Λήμνου καθώς και μεταφορά προς και από το λιμάνι της Μύρινας με ιδιόκτητο mini bus.

Η υποστήριξη που προσφέρει ο ιδιόκτητος εξοπλισμός μας αλλά και η άριστη τεχνογνωσία μας στις ναυτικές εργασίες εγγυώνται την άμεση αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας.