Κατηγορία: Ενημέρωση
Εκτύπωση
Pravlis Travel
Κατηγορία: Ενημέρωση
852Views

Σας ενημερώνουμε ότι η Κοινοπραξία Blue Star Ferries, συνεχίζει την έμπρακτη στήριξή της στις προσπάθειες ανάκαμψης του εσωτερικού τουρισμού της χώρας και ενίσχυσης της τουριστικής δραστηριότητας, καθώς και της νησιωτικής οικονομίας, συμμετέχοντας στο νέο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2022-2023, με την παροχή έκπτωσης στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των δικαιούχων του προγράμματος.

Η έκπτωση ισχύει στα εισιτήρια ενός μόνο ταξιδιού μετάβασης και επιστροφής, από 01/08/2022 έως 31/07/2023, σε όλα τα δρομολόγια εσωτερικού στις γραμμές Κυκλάδων, Δωδεκάνησων, Σποράδων, ΒΑ Αιγαίου και Αργοσαρωνικού, που εξυπηρετούν τα πλοία της Blue Star Ferries και της Hellenic Seaways.

H παροχή ισχύει με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που ο επιβάτης επιθυμεί να ακυρώσει το εισιτήριό του, θα πρέπει απαραιτήτως να ακυρωθούν και τα δυο σκέλη του ταξιδιού (μετάβαση και επιστροφή). Σε διαφορετική περίπτωση, ο κωδικός επιταγής ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) θα εμφανίζεται ήδη χρησιμοποιημένος και ο επιβάτης δεν θα έχει τη δυνατότητα να τον επαναχρησιμοποιήσει σε μελλοντικό ταξίδι.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή της ανωτέρω έκπτωσης, είναι η επίδειξη από τους δικαιούχους της «Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού - Ακτοπλοϊκής Μετακίνησης», η οποία παρέχεται από τη ΔΥΠΑ, τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία, όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. H επίδειξη της εκτυπωμένης επιταγής είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές (μετάβασης και επιστροφής).

Συγκεκριμένα: