Pravlis Travel

Οργανωμένο πακέτο 4ήμερης (3 νύχτες) οδικής εκδρομής στην Κωνσταντινούπολη! 

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4 ΗΜΕΡΩΝ | 28/9-1/10/2019

1η ημέρα - ΚΑΒΑΛΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ - Ι­.ΜΟ­ΝΗ­ ΖΩ­Ο­ΔΟ­ΧΟΥ­ ΠΗ­ΓΗ­Σ

Συγκέ­ντρω­ση στο λιμάνι της Μύρινας στις 23:45 το βράδυ της Παρασκευής και ανα­χώ­ρη­ση στις 00:45 ξημερώματα Σαββάτου από Λήμνο προς Καβάλα. Άφιξη στην Καβάλα, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση στις 06:00 πμ.  Με τις απα­ραί­τη­τες στά­σεις, φθά­νου­με στα σύ­νο­ρα των Κήπων , τελω­νεια­κός έλεγ­χος  και ελεύ­θε­ρος  χρό­νος στα αφο­ρο­λό­γη­τα είδη. Μπαί­νο­ντας στην Ανα­το­λι­κή Θράκη περ­νά­με έξω από την Κεσά­νη, Μάλ­γα­ρα και Ραι­δε­στό, τα­ξι­δεύ­ο­ντας πα­ράλ­λη­λα με την ακτή της Θάλασ­σας του Μαρ­μα­ρά. Άφιξη στην Κων­στα­ντι­νού­πο­λη το μεσημέρι. Θα επι­σκε­φτού­με την Ι.Μονή της Ζωο­δό­χου Πηγής, όπου σύμ­φω­να με τον θρύ­λο έγι­νε το θαύ­μα με τα ψά­ρια, την ημέ­ρα της Αλω­σης. Συνε­χί­ζου­με για το ξενοδοχείο μας οπού θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ανάπαυση. Το από­γευ­μα προ­τεί­νου­με μια πρώ­τη γνω­ρι­μία με την πόλη, περ­πα­τώ­ντας στα γρα­φι­κά και πο­λύ­βουα σο­κά­κια της λε­ω­φό­ρου Ιστι­κλάλ, θα εν­θου­σια­στεί­τε...

2η ημέρα - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ - Α­Γ.ΣΟ­ΦΙΑ­ -  ΒΟ­ΣΠΟ­ΡΟ­Σ

Πρω­ι­νό και επί­σκε­ψη στο Ορθό­δο­ξο Οικου­με­νι­κό Πατριαρ­χείο στο Φανά­ρι και στο Αγί­α­σμα της Πανα­γί­ας των Βλα­χερ­νών, όπου εψά­λει για πρώ­τη φορά ο Ακά­θι­στος ʼΥμνος το 626 μ.χ. Στη συ­νέ­χεια θα με­τα­βού­με στο ιστο­ρι­κό κέ­ντρο, για να θαυ­μά­σου­με  και να ξε­να­γη­θού­με στο θαύ­μα της αρ­χι­τε­κτο­νι­κής μέ­χρι και σή­με­ρα την Του Θεού Αγία Σοφία ,την υπό­γεια Βασι­λι­κή Δεξα­με­νή του Ιου­στι­νια­νού με το ιδιαί­τε­ρα ατμο­σφαι­ρι­κό της πε­ρι­βάλ­λον. Ακόμη θα δού­με το Μπλε τζα­μί, το Βυζα­ντι­νό Ιππό­δρο­μο με τον Αιγυ­πτια­κό Οβε­λί­σκο, την Ελι­κτή Στήλη των Δελ­φών, τη στή­λη του Κων­στα­ντί­νου, την Γερ­μα­νι­κή την Γερ­μα­νι­κή κρή­νη του 1898, το Μίλιον και τα λου­τρά της Ρωξε­λά­νης (Χιου­ρέμ).Συνεχίζουμε για τα στε­νά του χι­λιο­τρα­γου­δι­σμέ­νου Βοσπό­ρου (προαιρετικά), όπου, από θα­λάσ­σης, θα θαυ­μά­σου­με τα πα­λαιά χω­ριά αλλά και τις σύγ­χρο­νες αρι­στο­κρα­τι­κές συ­νοι­κί­ες, φτά­νο­ντας μέ­χρι την δεύ­τε­ρη κρε­μα­στή γέ­φυ­ρα του Βοσπό­ρου. Επι­στρο­φή στο ξε­νο­δο­χείο μας το βρά­δυ και προ­αι­ρε­τι­κή έξο­δο σε νυ­χτε­ρι­νό κέ­ντρο με Οριε­ντάλ μου­σι­κή, πα­ρα­δο­σια­κούς χο­ρούς και τρα­γού­δια.

3η ημέρα - ΚΑ­ΠΑ­ΛΙ­ ΤΣΑΡ­ΣΙ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΙΑ

Πρω­ι­νό στο ξε­νο­δο­χείο και η μέρα μας αρ­χί­ζει με επίσκεψη στην σκε­πα­στή αγο­ρά της πό­λης, το Καπα­λί Τσαρ­σί με τα 4.000 κα­τα­στή­μα­τα, όπου θα έχου­με ελεύ­θε­ρο χρό­νο για αγο­ρές, χω­ρίς να πα­ρα­λεί­ψου­με το απα­ραί­τη­το πα­ρα­δο­σια­κό "πα­ζά­ρι". Για όσους επιθυμούν ακολουθεί η (προ­αι­ρε­τι­κή) κρουα­ζιέ­ρα στα μαγευτικά και καταπράσινα Πριγκιπόνησα. Άφιξη στη Χάλκη και ικανός χρόνος για επίσκεψη στην ονομαστή Θεολογική της σχολή. Συνεχίζουμε στο μεγαλύτερο των Πριγκιπονήσων, την Πρίγκιπο και χρόνος ελεύθερος για βόλτα με τα γραφικά παιτόνια, όπου θα θαυμάσουμε τις αρχοντικές ξύλινες επαύλεις με τους ολάνθιστους κήπους. Για όσους επιθυμούν προτείνουμε την ανάβαση – προσκύνημα στο μοναστήρι του Αι-Γιώργη του Κουδουνά που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του νησιού, με την υπέροχη θέα όλων των νησιών. Προαιρετικό οργανωμένο γεύμα σε παραθαλάσσια ψαροταβέρνα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

4η ημέρα - ΚΩΝ/ΠΟΛΗ - ΚΑΒΑΛΑ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για τα σύ­νο­ρα, τε­λω­νεια­κός έλεγ­χος και με εν­διά­με­σες στά­σεις καθʼο­δόν, άφι­ξη στη Καβάλα. Αναχώρηση από το λιμάνι της Καβάλας στις 16:00 και άφιξη στη Λήμνο στις 20:30 γεμάτοι από όμορφες εικόνες και αναμνήσεις!

 

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΔΙΚΛΙΝΟ

350

290€

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Aκτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης Λήμνος-Καβάλα-Λήμνος
 • Όλες οι μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* 
 • Πρωινό
 • Ελληνόφωνος ξεναγός 
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του Pravlis Travel
 • Ασφάλεια tour operator
 • Φ.Π.Α.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Οι 2 προαιρετικές κρουαζιέρες: Βόσπορος 15,00€ | Πριγκηπονήσια 20,00€
 • Οι είσοδοι στα μουσεία και στους προβλεπόμενους από το πρόγραμμα χώρους.
 • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά καθώς και γεύματα άλλα από αυτά που αναγράφονται.
 • Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό/προτεινόμενο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Οι τιμές που αναγράφονται αφορούν συμμετοχή ανά άτομο.
 • Συμμετοχές δηλώνετε στο γραφείο μας έως 18 Σεπτεμβρίου ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Προκαταβολή 120,00€ κατατίθεται με τη δήλωση συμμετοχής (μη επιστρέψιμη).
 • Εξόφληση έως 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής.
 • Απαραίτητη ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Οργανωμένα Πακέτα

Ονοματεπώνυμο(*)
Ονοματεπώνυμο Παρακαλώ

Τηλέφωνο(*)
Τηλέφωνο Παρακαλώ

E-mail(*)
Email Παρακαλώ